Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:34 | April 23, 2019

Blommig klänning

Nu är det säsong för den blommiga klänningen. 20 grader ute nu och jag älskart. Kalla mars – allt är förlåtet! Jag vill bara kasta av mig jeansen och dra på mig en fin klänning och känna hur livet sakta återkommer till både mig och buskarna utanför. Snart, snart. 🙂

Den här godbiten är så fin men tyvärr slut, däremot finns det flera andra fynd därute nu. Foto Lisa Höök.

// Budgetvariant // Röd variant med fina detaljer // Adlinks.

verona

Den här klänningen har jag fått så otroligt mycket frågor om och den är från förra hösten och finns tyvärr inte längre. MEN jag har hittat en nästan likadan här! 🙂 Adlink.

Så har jag hittat en liten bubblare som jag tror kan vara så fin i sommar adlink.

KRAM

 


1 kommentarerEn kommentar om “Blommig klänning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här