Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:31 | April 30, 2019

Nybakat bröd

Inte kan man tro att jag är en stressad småbarnsmamma som varit uppe sedan 06, lämnat iväg tre mätta och påklädda barn, städat undan lite hemma, betalat räkningar, skrivit lite på min kurs som måste bli klar idag och – tada – bakat bröd! 🙂

Ja det är en plastblomma, haha, hittade inget bättre.

Nej, men så ansträngande var det inte. Kör alltid Katrin Z’s proteinbröd och det rör man ihop en mix med vatten och så skjuts in i ugnen. Så jag har inte direkt varit på kvarnen och hämtat hem mjölet. 😉

Men ändå härlig känsla när det doftar nybakat här hemma!

Idag väntar färdigställande av kurs, träning på SPR, ett eventuellt lyxinköp som jag funderat på en månad (om jag känner rätt vibb) och så Valborg ikväll förstås. Vi firar med kompisar och massor av barn, så mysigt.

Ha en härlig tisdag. KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Nybakat bröd”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Försökt hitta Z´s brödmix i butikerna runtomkring mig. Ingen säljer hennes grejer i min del av stan. Får väl bita i det sura och klicka hem det.

    Reply
  • Det brödet är så gott!

    Reply