Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:25 | May 14, 2019

Inspiration till dukning

Igår kväll var jag på en så kul middag. Det var keramikföretaget Mateus som bjudit in sex olika personligheter inom olika områden till att designa varsitt bord.

Här med härliga Teresa som grundat Mateus för 25 år sedan!

Så här såg Emma Svenssons bord ut:

Hur fint? Nästan min favorit. Men så är jag ju svag för grönt.

Så här färgglatt och “Miami” var Annika och Linn Eklunds bord.

Det här Mateus nya färg för säsongen, klart cool styling!

Så här hade Thérèse Hellström stylat med inspiration från Paris.

Jag satt vid Martin Hanssons bord och han hade stylat med tema Provence.

Så här drömmigt hade Clara Hallencreutz stylat. Notera buketten med hela roten kvar!

Vi hade kul vid vårt bord kan man väl säga…

Den smarriga efterrätten som jag tyvärr inte vågade äta. Jag har fått någon konstig magkatarr och haft sjukt ont i magen sedan i söndags. Kan sådant bara komma? Jag har aldrig problem med sånt, så mystiskt. Men men, den är fin på bild, efterrätten. 🙂

Vilken dukning är din favorit? Du hittar allt porslin här adlink.

KRAM

 


9 kommentarer9 kommentarer om “Inspiration till dukning”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ja Andrea, det kan bara komma utan förvarning.Råkade ut för det samma förra veckan.Blev helt utslagen…För mycket jobb, stress.
  Det ochså stora förändringar astrologiskt.
  Påverkar oss mer än vi kan föreställa oss.
  Ha alltid Bitterstern i bakfickan..
  Var rädd om dig!

  Reply
 • Ja, det kan bara komma! Jag fick det nämligen själv efter lunchen härom dagen efter att inte haft några problem på tjugo år. Men det kan komma av att man äter för snabbt, är stressad och hamnar i obalans. För mig hjälpte det att djupandas med magen, slappna av, dricka vatten, äta probiotika och äta typ barnmat, kokt och nyttigt. Avbokade nåt möte också. Jag tyckte själv inte att jag var så stressad men maj månad kan ju ta knäcken på den bästa😊 Sköt om dig!

  Reply
 • Tycker inte heller att jag är stressad men kanske underliggande stress? Ja sköna Maj, jisses 🙂

  Reply
 • PS.Det finns miniflaskor av Bitterstern .
  Det som även hjälpt mig är tunn gröt gjord på havremjöl.Låter kanske inte så gott, men är balsam för magen.
  Det blir lugnt….
  DS

  Reply
 • Låter ju bra med miniflaskor, sådan ska jag försöka hitta!

  Reply
 • Thérèse Hellströms bord var nog min favorit! Så himla fin!

  Reply
 • Var är smärtan belägen? Intervallartad eller ihållande? Karaktär? Huggande, molande, krampartad? Afebril?

  Reply
 • Godmorgon och solsken!
  Vad är det för söt kavaj du har på dig?
  Visst kan magsmärtor uppkomma plötsligt, är du orolig så tycker jag att du ska kontakta sjukvården.
  Hoppas det går över🌻

  Reply
 • Den är från Gant! Lite bättre idag men inte topp. Men det blir bra till slut 🙂

  Reply