Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:35 | May 15, 2019

Sjunga i kör, Bliss, Maria Borelius, Camilla Läckberg

Bok

En mellandag idag. Eftersom jag har lite ont i magen (magkatarr) så har jag avbokat det mesta förutom kören, den avbokar man inte hur som helst, haha.

Fick den här boken igår av min faster Lolo. Jag har tre fastrar varav två bor i Sverige. Då och då har vi “fasterlunch” då vi ses alla tre och lunchar och uppdaterar oss om allt. Det är så mysigt och ett härligt sätt att hålla igång familjebanden. De hade tex stenkoll på varifrån mina hästlampor i sovrummet kommer ifrån som jag ärvt/långlånar av min tredje faster. Så roligt!

Den här boken verkar i alla fall komma väl till pass just nu:

Boken Bliss av Maria Borelius om antiinflammatorisk kost och liv adlink. Extra roligt att hon i texten på nedersta bilden skriver om boken Den som vandrar om natten. Adlink.

Det är den bok som enskilt etsat sig fast mest av alla hundratals böcker jag läst. Jag kan komma ihåg detaljer som jag aldrig skulle komma ihåg från en annan bok och det var längesedan jag läste den.

På planet i morgon tänkte jag läsa Camilla Läckbergs hämndroman En bur av guld adlink. Har ni läst den?

Nu ska jag vila lite och sedan sätta igång med packningen.

Har ni någon bok att tipsa om?

KRAM


12 kommentarer12 kommentarer om “Sjunga i kör, Bliss, Maria Borelius, Camilla Läckberg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Usch, för magkatarr :-(. Jag har haft det tidigare och för mig funkar Omeprazol allra bäst. Har precis läst ut Camilla Läckbergs bok, jättebra! Kan även rekommendera böcker av Emelie Schepp (om du gillar deckare).

  Ha en fin dag!

  Reply
 • Minifasta ett par gånger per vecka är nog inget jag tror på, men det kan ju funka för några. Men det var ju kul att körsång stod med!!!

  Reply
 • Hej Andrea! Vill bara tipsa dig om Silicea mag-tarm gel. Fantastisk produkt med kisel som lägger sig som en skyddande hinna på mag/tarmslemhinnan. Man tar en matsked och blandar i ett glas vatten. Du kan dricka detta flera gånger dagligen. Såå bra och snabbverkande! Kisel är ju dessutom bra för både hår, hud och naglar. Kram Anna

  Reply
 • Kan verkligen tipsa om Louise Penny (en kanadensisk deckarförfattare som skriver om Quebec), helt fantastiska böcker. Hon skriver om livets alla skeden, människors beteenden, croissanter, lönnsirap, med naturbeskrivningar som tar andan ur dig. Man vill besöka Quebec bums när man läst hennes böcker. Riktig feelgood trots att det mördas personer i varje bok.

  Reply
 • Hej! Den som vandrar om natten är en av mina absoluta favoritböcker. Kul att vi har samma starka upplevelse. Måste genast kolla in Maria Borelius bok.

  Reply
 • Ja Omeprazol är ju bra vid magbesvär/ katarr men jätteviktigt o kartlägga mer om orsakerna bakom….
  Du har ju ett stentufft program ständigt på språng…
  Dessutom alltid se ut som klippt ur någon modetidning….
  Boktips > ja 220 sidor verkligen spännande och intressant bok som jag läst på svenska, engelska och tyska lika bra på alla språken
  Carmen Bin Ladens bok : En gyllene bur, hon var gift med Bin Ladens bror, men är en fantastisk bok om starka kvinnor…

  Reply
 • Har inte läst Camillas nya bok, men ska göra det nu (eller om jag har tålamod att spara den till semestern) 🙂

  Reply
 • Alltså vill inte vara petig men Borelius tipsar om frukost utan laktos (andra bilden) och listar sen fet youghurt? Är det inte laktos?

  Reply
 • Laktosfri yoghurt?

  Reply
 • Kokosyoghurt eller sojayoghurt?

  Reply
 • Ta hand om dig och” dra ner på takten”

  Kram
  Masse Roslagen/Småland

  Reply
 • Hoppas magen blir bättre .
  Två böcker som jag verkligen kan rekommendera är : Educated av Tara Westover. Fantastisk inspirerande berättelse om hennes liv. Efter jag läste den så kändes det som om allting är möjligt.

  Den andra är Why We sleep av Matthew Walker

  Life changing! We sover nu i 18.3 grader och har satt ett helt annat fokus på att ”sova rätt”.

  Båda finns i Kindle version

  Enjoy!

  Reply