Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:25 | May 16, 2019

Nu bär det iväg!

Tack alla gulliga ni för omtanke. Jag mår mycket bättre, det är så skönt.

Träffade en läkare igår men har blivit bättre i mig själv utan konstiga mediciner. Det värsta magonda har släppt, huvudvärken är borta och jag sov tre timmar igår på dagen. Kände mig som en ny människa efteråt. Nätterna med Isabella är ju fortfarande inte helt bra så vi lider ju alla av sömnbrist…

Nu har jag vinkat av alla barn, haft ett möte med Dughult om ett kul samarbete och nu mot Arlanda.

Ready for takeoff!

// Vit jeansjacka // Jeans med coolt benslut // Tröja // Sjal // Adlinks. // Stora handbagaget //

Återkommer om handbagaget och dess innehåll. 😉

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Nu bär det iväg!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jag önskar dig en trevlig resa! Kram

    Reply
  • Hälsa New York och ha det så härligt!
    Vad skönt för dig att magsmärtan klingade av och att du mår bättre.
    🌴☀🌸

    Reply