Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

04:02 | May 17, 2019

Hello New York

Framme! 21 grader varmt, sol och barbent. Dröm.

Åkte till hotellet, packade upp, tog en snabb dusch och sedan ner till ACE för middag med Trend-Stefan och hans vän. De är mina konnässörer den här helgen med koll på hela schemat med allt vi ska göra/se/besöka i inredningsväg.

Det är ändå en så ball stad. Så otroligt mycket människor. Så många livsöden, framtidsdrömmar, liv, erfarenheter, bakgrunder, nationaliteter, språk. Allting blandat och mixat in i den energi som NY är så känt för. Som om en stor pulsåder drar genom stan och hoppar man inte på så har den redan dragit förbi.

Blått och brunt! // Mockakjol // Topp + kofta gammal men liknande här // Skor gamla men liknande här // Adlinks.

Nu är jag helt galet trött och i morgon är det upp tidigt och fixa inför en plåtning i Soho. Så kul!

KRAM


1 kommentarerEn kommentar om “Hello New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här