Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

06:17 | May 18, 2019

New York Street Style

Vilken dag. Jag är så slut att jag inte vet var jag ska börja. Har så mycket bilder att visa men vi tar det i omgångar tror jag. 🙂

Upp och iväg mot Soho. 

Där träffade jag gulliga fotografen Jennie som hjälpte mig att fota i ett par timmar. 

Jag hade med ett gäng outfits och har bara idag hunnit med fyra ombyten, haha.

Det har varit 23 grader varmt, I love it!

Jag visste väl det, hehe.

Efter plåtningen åt jag lunch med Karini som co-skrivit boken “Stella och hemligheten” och pratade om lanseringen av den. Det sker i juni och kommer bli så bra, det är inget lätt tema boken behandlar.

Vi åt världens godaste sushi, jag rullade ut därifrån. 

Efter lunch var det hemåt och ladda om inför alla showrooms. Mötte upp med Stefan och rev sedan av fem stycken på raken. Filmat och fotat så ni ska såklart få se allt.

Efter showroomen stängt tog jag en taxi ner till Tribeca för att ta en drink på Bybabbas kontor Spring Place då de firade två år. Vilket ställe, SÅ COOLT. Har flera bilder från interiören som jag ska visa men kolla utsikten från takterrassen. Bybabba lanserar i Sverige nu också, kul.

Sedan blev det middag med några vänner och nu ser jag i kors av trötthet och jetlag.

Men bra och extremt intensiv dag. 🙂

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “New York Street Style”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här