Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:47 | May 21, 2019

What Kate Wore

What Kate Wore, ni har väl inte missat den sajten? Så kul och initierat om vad prinsessan Catherine har för sig och framförallt på sig. Tycker hon har en väldigt snygg, klassisk stil och skrattade halvt ihjäl mig när jag insåg att vi burit likadan klänning här i veckan.

Dessutom budget och svenskt märke! 

Hur härlig är inte den här klänningen? Fotade med bästa Lisa för ca 10 dagar sedan vid Waldemarsudde. Du hittar klänningen här adlink.

Vem vet, Kate kanske har likadan kjol som jag har idag också, haha adlink.

KRAM


7 kommentarer7 kommentarer om “What Kate Wore”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här