Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:34 | May 24, 2019

Fredagstävling

Det här inlägget är en del i min serie “Fredagstävlingen” där jag tävlar ut saker jag tiggt ihop till er och är inga betalda samarbeten. Det kan uppfattas som reklam. Vinsten skickas direkt till vinnaren från företaget. 

Fredagstävling igen! Jo, innan vi går in på dagens tävling så är det flera vinster där ni inte hört av er, kolla tidigare tävlingar för att se om ni vunnit. 🙂

Dagens fredagstävling då!

En vinnare vinner den här underbara sjalen Lorenza från Balmuir.

Här har jag knutit den runt halsen men man kan lika gärna ha den i håret eller runt handväskans handtag tex. Så fin! 

Kommer i lyxig kartong också. 😉

Så här är du med och tävlar:

Kommentera nedan vilken produkt i Balmuirs sortiment som du gillar bäst och varför du vill vinna sidensjalen! Tävlingen pågår tills nästa fredag och vinnaren meddelas här i kommentarsfältet då.

KRAM


37 kommentarer37 kommentarer om “Fredagstävling”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • En St Marcel basker hade varit underbart att få äga någon gång! Den mörkblå till mitt ljusa hår hade varit fint.
  Skulle känna mig som om en parisiska, lite nonchalant vacker sådär. (Med rött läppstift!)
  Scarfen vill jag vinna för den passar perfekt till min vår och höstkappa i beige ull. (Oj, nu längtar jag lite till hösten!)

  Reply
 • Vilken vacker sjal! Jag gillar sjalar på många sätt och använder det ofta på jobbet. En ny är alltid välkommen!

  Svårt att välja en sak ur kollektionen men jag är svag för ponchos och den blå kallad Lausanne blev jag extra glad i så jag utnämner den till favorit.

  Reply
 • Åh den sjalen skulle jag så gärna vilja ha! Skulle pigga upp både jobbklädsel och en enklare helgoutfit!

  Min drömprodukt från Balmuir är Portofino badrock i light pink. Tänk den och en timma ensam i badrummet!

  Reply
 • PORTOFINO BADROCK – Vit/sand Den vore skön att ha när man badat och vill sitta och mysa med en kopp te. Jag skulle bli glad att vinna den fina sjalen för att ha på ett bröllop som jag är bjuden på i sommar.
  Kram

  Reply
 • Måste i ärlighetens namn säga att schalen du bär Andrea är en överlägsen vinnare gräddigt elegant passar mina färger….

  Reply
 • Helsinki ponchon 😍 i vacker grön nyans, funkar både en ljuv sommarkväll samt i höstmörkret…

  Jag vill gärna vinna för jag älskar scarves och vill få något till bara mig

  Reply
 • Åh vilken grej
  för en sjaltokig tjej
  det vore att vinna
  och bli en flärdfull kvinna!
  Elise kameraväska med monogram vore fint att komplettera väsksamlingen med!

  Reply
 • Portofino Badrock – vilken dröm.
  Sjalen är vacker och passar till allt.
  Mina färger.
  Känna mig fin.

  Reply
 • Väska Evan Tote i burgundy. Så snygg, så praktisk, så jag!
  Och scarfen vore perfekt, känner mig så klädd i scarf. Och det är skönt, i jobbet hamnar jag ofta i de skilda situationer. #livetsomreporter

  Reply
 • Jag skulle välja kameraväska ”Elise”, jättesöt och namnet – samma som mitt
  lilla barnbarn!
  Scarfen är underbar!
  Jag skulle ha den jämt,
  den skulle förgylla både vardag som fest!

  Reply
 • Åh Capri scarf! Den gråsvarta med paisleymönster, perfekt för håret och i halsen med svalt silke. Lyxigt. Comoscarfen är fantastisk i färgen du har på dig. Mina färger:)

  Reply
 • Portofino badrock ser så underbart lyxig och skön ut. Tänk den vita rocken mot solbruna ben – måste köpa den nu till sommaren! Perfekt att ta på sig efter ett dopp i sjön på morgonen.
  Den fina sjalen skulle bli så användbar på jobbet. Livar upp vilket outfit som helst, eller så har jag den i mitt långa hår – räddar en dålig hårdag. Dessutom har den “mina” färger! Åh, den vill jag vinna!!

  Reply
 • Helsinki poncho i pine green är underbar.
  Jag har en vårjacka i ljus kamel o kan omöjligen hitta en sjal till den. Tror att den här underbara sjalen skulle vara perfekt👍

  Reply
 • Jag har under en längre tid funderat på att köpa en kombinerad allroundväska, shopper/ handbagage. Valet har stått mellan Tods eller Balmuir. Tycker väskan Estelle shopper i färg Taupe är sååååå snygg. Om jag inte är ” helt färgblind” så borde sjalen passa fint att knyta runt handtaget på väskan, halsen eller huvudet. Använder oftast kläder i mörkblått, mild rosabeige och mullvad med vita blusar och toppar. Nu har jag tänkt färdigt och Balmuirväskan blev min 10- poängare. ” Klickar” nu hem väskan online. Hälsningar Birgitta Andersson Katrineholm/ [email protected].

  Reply
 • Såg vad jag tror var Vicenza karsmirtunika i en tidning så den har jag drömt om ett tag nu.

  Sjalen vill jag vinna för att göra en snygg håruppsättning med till en sommarfest och sen kommer jag bära den mest knuten några varv kring halsen som jag oftast har.

  Reply
 • Att få bädda med Balmuirs sängkläder vore en dröm!

  Reply
 • Sängkläderna är så fantastisk fina. 💙
  Trevlig helg.

  Reply
 • Har länge suktat efter en Helsinki scarf i färgen light taupe den är min favorit , denhär som du lottar ut skulle dock vara ett perfekt komplement till sommargarderoben ❤️

  Reply
 • Svårt att välja en favorit men passfodralet, bagagetag och nyckelring med monogram har varit uppskattade presenter. Jag tycker dessutom att det är otroligt vackert att kunna göra dessa små skinndetaljer personliga. Känns så lyxigt!
  Sidensjalen känns också otroligt lyxig och kommer kunna höja vilken outfit som helst. Som student kör jag mycket på enkla basplagg och toppar dessa med fina detaljer så som scarves, och smycken. Jag skulle därför så gärna vinna sidensjalen!

  Reply
 • Bulmuirs våfflade linnehanddukar skulle jag gärna packa ner i badväskan i sommar.
  Sjalen är helt enkelt gyllene fin accessoar som lyfter en enkel outfit.

  Reply
 • Ur sortimentet skulle jag gärna mysa runt i morgonrocken Lausanne cashmere, i nyansen Pink.
  Sjalen skulle jag vilja vinna för jag har tidigare inte varit någon sjalmänniska, men nu tycker jag att det är riktigt snyggt!

  Reply
 • Just nu skulle jag vilja ha en Amalfi pläd att sitta och kura under de långa och ljusa sommarkvällarna.

  Reply
 • Sååå himla vacker sjal du har Andrea!
  Det är precis mina jordfärger.
  Så därför önskar jag vinna den sjalen.

  Reply
 • Portofino badrock i mörkblått – sååå snygg till mina långa lördagsfrukostar med te och nybakade scones!

  Den vackra sjalen skulle ge min outfit en extra kick när jag i augusti kliver in genom dörrarna till mitt nya jobb. 🙏

  Reply
 • Det fins så mycket fint men sängkläderna Castello i ljusblått ser helt underbara ut, svala och lyxiga inför sommaren.

  Sjalen skulle jag verkligen vilja ha för det är inte ofta man köper en sån lyxig silkeprodukt till sig själv. Just denna har så fina färger och modellen att man kan knyta den till en rosett i halsen då den är så pass lång är ju perfekt.

  Reply
 • Sjalen coffe cream

  Reply
 • Jag formligen älskar deras Kashmirmorgonrock. Det var en otroligt vacker och fin sjal och jag skulle njuta av att få äga den.

  Reply
 • Scarf eller väska, scarf eller väska….hur ska man välja? En väska gör mig alltid glad, så då får det bli väskcollektionen i fräscha pastellfärger.
  Scarfen har ju en färgställning to die for, hälsar en som jobbar på att lämna svartträsket😂

  Reply
 • Åh vilken underbar scarf!! Jag är scarfoman, alltid på jakt efter snygga scarfs för att lyfta outfits både till vardags och fest. Piffar upp vilken outfit som helst och gör ett elegant intryck. Har länge fingrar på Balmuirs scarfs, och skulle bli överlycklig om denna scarf fick flytta in hos mig.

  Balmuir har så mycket fint! 👌🏻 Nu när sommaren närmar sig med stra steg är Panama-hatten Monaco en fantastisk accessoar, både stilsäker och skydd mot solen. Så klassiskt med panamahatt som gör varje outfit stilsäker!

  Reply
 • Linne sängkläderna är ju helt underbara och i dem skulle jag sova så sött.
  Drömma härliga drömmar i rosenrött.
  Sen skulle det inte göra nåt alls – att få denna fina sjal runt min hals.Pifffar min sommar och vår- om jag denna snygging får!

  Reply
 • Den här våren innebär bröllop, möhippor, jobbkonferenser. Det skulle vara så roligt att få glänsa lite extra med den fina scarf du lottar ut!

  Capri scarf i silver är ju också superfin!

  Reply
 • Sjalen du bär gillar jag mest. Varför jag vill vinna – jo för jag måste få en spark i baken och börja använda sjal. Det är så snyggt på andra! Jag behöver våga!

  Reply
 • Det är verkligen sjalarna Sjalen vi tävlar om är fantastisk Den skulle vara en pärla Jag tar nya steg i livet nu Så denna skulle förgylla min väg LOVE Anneli

  Reply
 • Grattis Anneli du vann, maila mig på webshop at byandrea.se

  Reply
 • Wow! Perfekt till mig som arbetar som lärare, vilket innebär mycket prat och har ofta ont i halsen! Så fräsch! Skulle älska denna: https://www.balmuir.se/se/dam/scarfar/silke/florence-silk-scarf-50x50cm-burgundy-silver-pink.html

  [email protected]

  Reply
 • Då jag ofta sitter i rullstol så blir jag lätt frusen av mig, en dröm vore då att få ha en mysig Venize kashmircardigan! Det skönaste jag någonsin känt!
  En sidensjal vore även det en dröm att få, lyfter upp en annars så tråkig vardaglig look! Även jättefint att sätta upp håret med!
  Nu håller jag tummar och tår!

  Reply
 • Har länge funderat både hit och dit – Lausanne Kashmirponcho är min absoluta favorit!

  Har hörapparat på ett öra och ska snart göra ett CI-implantat på det andra, vore så härligt och uppmuntrande att få använda den vackra sidensjalen till en håruppsättning för att dölja mitt kommande operationsärr innan implantatet sätts på plats och som då förhoppningsvis ska förbättra min hörsel!

  Reply