Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:15 | May 26, 2019

Oslo Skin Lab i New York

Nyss hemkommen från New York och jag måste ju ändå säga att det var så kul att se att kollagen är lika poppis där som här!

I varenda coffe shop/bar/lunchställe kunde man få kollagen tillsatt om man ville.

Nu hade jag ju med mitt eget kollagen, de smarta påsarna från Oslo Skin Lab som jag berättat om tidigare.

oslo skin lab

Jag har alltid några i handväskan så att jag inte ska glömma på resa. Här hällde jag över lite över min grekiska yoghurt med granola. Nom nom.

Men det hade lika gärna kunnat vara i kaffet eller i smoothien tex.

Jag har ju tidigare berättat att jag mätt huden i en speciell maskin. Även om jag vet att det finns dokumenterad effekt från The Solution så känns det så bra att jag sett med egna ögon skillnaden som maskinen mätte. Det är ju en sak att man “märker” skillnad, men att få svart på vitt att det är bättre hudstruktur och mindre rynkdjup känns bra.

Bland annat hade min hudstruktur förbättrats med 95%, min “true skin age” är 33 år och rynkorna hade blivit mindre djupa och synliga, en förbättring med 65%! Här ser du mitt resultat från mätningen i maskinen. 

Jag kommer aldrig bli av med rynkorna (som ju kommit till genom att leva livet hehe) och det är heller inget jag vill, men att hjälpa huden lite på traven att hålla sig fräsch gör jag gärna! Den ska hänga med många år till och det här är ingen quick-fix-kur utan en långsiktig hud-investering.

Nu tar jag mina lilla påse varje dag och det känns så bra. <3

Nu när det börjar bli lite varmare och starkare sol måste man vara extra försiktig med huden då uv-strålning påverkar det naturliga kollagenet i huden negativt. Boosta inifrån med The Solution och så solskydd är en bra kombination!

Missa inte erbjudandet om 65% rabatt som du hittar HÄR!

KRAM

Foto: Jennie Photographer NYC


4 kommentarer4 kommentarer om “Oslo Skin Lab i New York”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kallade betalda samarbeten är totalt ointressant för mig att läsa om. Ungefär lika intressant som en reklampaus på TV.

  Reply
 • Ja verkligen, nästan att en reklampaus är mer intressant än sånt här.
  /Ann-Louise.

  Reply
 • Du har talang för så mycket, får inspiration av dig men sådana här reklam inslag sänker…
  Learn & move on… 😉

  Reply
 • Njaee, håller inte med övriga kommentarer. Givetvis skall du göra samarbeten, det är ju en stor del av dina intäkter. Oslo Skin Lab är fö övrigt fantastiskt bra, har själv använt det i ca 3 månader och ser skillnad i hyn. Är helt övertygad om att du använder OSL oavsett samarbete eller inte.
  Om du däremot blir som, säg Blondinbella som gör reklam för allt och alla och på så sätt förlorar all trovärdighet, ja då är det ngt annat.

  Tycker din blogg är väldigt bra och sympatisk. Keep up the good work.

  Reply