Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

13:55 | June 10, 2019

Måndag

Uh vilken seg start på veckan. Vaknade förkyld och missade dagens Barryspass.

Jag gillar inte att missa mina träningspass, de är som själavård för mig och just nu när det är så galna tider så behöver jag de där passen. Men är man förkyld så är man förkyld. 😉

Hade istället ett fint race nu på förmiddagen för att fixa för mina små telningar. Köpa blommor till fröknarna på skolan, köpa massor av bakgrejer för att baka tårtor till förskolan i morgon, köpa blommor till förskolan, fixa en blomsterkrans till Isabella, fixa lägerutrustning till I + D, fixa en sommarklänning till Diana, lämna tillbaka lite grejer som inte passade, svara på 100 mail, få iväg två utkast.

NU – havrelatte och en lång in och utandning.

På schemat i övrigt idag: styra upp ett Nyhetsmorgoninslag på lördag, synka barnens semesterschema, få iväg en skiss på en klänning jag designar (woop woop), svara på en intervju och så snyta mig…

Bjuder på lite härliga bilder från helgen.

Cedric och Isabella cyklar, jag springer. 

Pittoreskt ändå, norra Lidingö. 🙂

Jag trodde Jaxy skulle smälta efteråt. Men vi jobbar oss närmare strandformen för varje gång!

Playa Dalenum, precis bredvid Lidingö Glassbar dit vi cyklade och hängde med kompisar. Lite skräpigt kanske, men ändå – barfotakänslan!

Har ni något kul för er i veckan?

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Måndag”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Nej hemsk start på veckan både i går natt och i natt samma symtom som förra sommaren
  Då jag hade Hypotyreos, tror jag har för låg dos. I natt flyttat runt med mitt täcke satt utomhus, på pation, sätt i min mysstol i
  v rummet, somn väl vid 2/3 orkar inte gå utanför dörren idag, tål inte ljus, tog fram mina gamla brills Evita Peron stora o bra. Elektrikern svarar inte, skrivit till min Husläk, måste ske brevledes pga GDPR, tvättat, fått fler myggbett, trots kontakten i vägcen, puh😳🦟 vilken start på veckan…
  Men fantastiska Sverige sommarbilder….

  Reply
 • Jag har varit ett par dagar i Frankrike, byn Neffies. Bott på ett urgulliga b & b. Åker hem idag. Imorgon kommer föräldrarna från Småland på besök! Så en väldigt bra vecka!

  Reply