Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:32 | June 11, 2019

Andas

Hej vänner, ledsen för ytterst ojämn bloggning just nu.

Jag är fast i ett skol/förskoleavslutningsrace som är “all in”.

Hör av mig ikväll om jag har den mentala hälsan i behåll, hahaha.

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “Andas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Känner igen mig, men för min del har jag varit tvungen att bromsa rejält om inte en stroke eller annat läskigt ska infinna sig…det kommer säkert bli bra till sist, man kan bara göra en sak i taget och så får det lösa sig…vi ör alla i liknande sits när barn är små.

    Reply
  • Vad avancerat det verkar med er skolavslutning! Jobbar själv i skolan och vi kräver ingenting av föräldrarna, vi får inte göra det. Men det kanske är frivilliga uppdrag genom föräldraråd och liknande? På fsk hade vi turen att vår fsk som är personalkooperativ ordnat så fin avslutning med enklare middag, kaffe och kaka och glass till alla barn. Så vi har inte behövt göra något alls, tack och lov. Men nån liten avslutningspresent till pedagogerna får det bli, en blomma eller liknande. Det är alla i skolans och förskolans värld så värda!
    Men att hinna med allt du skrivit om att du gjort senaste dagarna, då måste man ju nästan ha hemmatid på dagarna för att hinna! Kan dock tänka mig att det var uppskattat allt du gjort 🙂

    Reply