Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:00 | June 12, 2019

Hälsosam smoothie, Loppisfynd

Min lilla morgonrutin senaste veckan.

Jag har haft mer problem med magen än vanligt och har tagit bort gluten helt sedan en vecka – en game changer! Jag vet att jag är lite intolerant men jag har alltid kunnat äta lite här och där. Typ en kanelbulle hehe.

Men nu går inte det längre. Så nu kör jag helt glutenfritt och det är såååå tråkigt. Men men, då får man hitta på härliga kreativa alternativ. Detta är min frukost nu: 

Kokosdryck (den som är tunn och i tetra), kokosmjölk (den som är lite fetare), en skopa hampaprotein, antingen en banan eller som idag – två persikor. Mixas. Toppar med lite nötgranola och några bär.

Så gott och mättande.

Jag fick lära mig att en bra smoothie ska innehålla fett, protein och fibrer för att inte anses vara en efterrätt. 😉

Nu ska jag riva av den här dagen med avslutning, tårtor och annat och sedan ska jag försöka bli frisk från den här förkylningen som vägrar ge med sig. Längtar efter helg. 🙂

JO – hjälp mig. På lördag pratar jag om “Det här ska du fynda på loppisen i sommar”, så kul tema! Men jag vill höra om ni haft något superfynd på loppis som jag kan ha med som inspiration?

Mitt bästa loppisfynd är det här bordet som jag köpte för 20:- och målade svart.

loppisfynd

KRAM


8 kommentarer8 kommentarer om “Hälsosam smoothie, Loppisfynd”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag letar alltid efter linne, antingen handdukar eller dukar. Ibland kan man fynda en hemvävd linneduk eller lakan, helt oanvända för 30-40 kr. Det kan bli både duk, gardin, kudde eller som jag gör klippa isär, färga och/eller brodera på.

  Reply
 • Läckert och snyggt.
  Jag måste vara velig men jag hittar aldrig vinnaren till fredagstävlingen. Nu har det snart gått flera veckor utan att jag hittar vinnaren till sjalen.❤️

  Reply
 • Ja dom här förkylningarna som går nu är väldigt sega och utdragna har jag hört från många håll…

  Reply
 • Kul med loppis, och här kommer två tips!
  Hittade en gammal svarvad Peugeot pepparkvarn för 20:- i somras.
  Kvarnarnas Rolls- Roys, fantastisk att använda och så snygg design. Tror inte att den modellen tillverkas längre men spana efter liknande.
  Fina linnehandukar att ha som servetter är lätt att hitta till fyndpriser.
  Ulrika

  Reply
 • Kan bara hålla med om textilier. Gamla vackra kökshanddukar eller örngott med hålsöm och broderier, ofta inte ens använda, till vrakpriser. Ett annat tips är att leta efter utländsk design i Sverige, har själv fyndat både dansk design (Per Lütken-glas från Holmegaard, 20 Skr istället för 1000 Dkr) och franskt design (Emile Gallé – konstglas för litet och ingenting).

  Reply
 • Nånting som är smart att leta efter är “stora solitärer”. Liksom statementvaser, skulpturer eller en stor vacker flaska.
  Sen är ju trasmattor aldrig fel. Man kan använda en trasmatta (som man har tvättat i 90 grader) som duk tom! Eller som sittmatta på en utebänk.
  Kannor är också ett bra tips. Det finns ofta läckra billiga kannor på loppis som man kan ha till allt från mjölken till kaffet eller till vas.
  Till slut: speglar och tavlor: eller kanske bara ramen?
  Anna-Karin

  Reply
 • Hej

  Jag vet att du har har fullt upp men jag undrar vem / vilka som vann boken Stella och hemligheten? Eller har jag missat inlägget, jag kollade nu på ditt inlägg om tävlingen men såg inget där
  Kram

  Reply
 • Det gäller ju att rota, rota längst ner i högarna, då kan man som jag (iofs för sisådär 10 år sen) hitta en Flora Gucci sjal, hel & fin för 30 spänn!🙌 Sen är gamla fina glas, som man kan blanda hejvilt med, en favorit hos mig.

  Reply