Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

23:05 | June 17, 2019

Nagellack till sommaren

Dagens ytliga inlĂ€gg. 🙂

Men ÀndÄ, nu har jag fÄtt frÄgan sÄ mÄnga gÄnger sÄ here we go.

LedtrĂ„d – tĂ€nk bĂ€r.

Jag anvĂ€nder ett shellac som heter “7” pĂ„ salongen jag gĂ„r pĂ„ men fĂ€rgen Ă€r identisk med lacket Kiss Chase frĂ„n Ciate (dessutom pĂ„ rea nu). Jag brukar bĂ€ttra pĂ„ med det lacket om shellacket börja rasa ihop eller nĂ€r jag inte anvĂ€nder shellac, tex pĂ„ semestern.

KRAM


3 kommentarer3 kommentarer om “Nagellack till sommaren”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr

 • Tycker inte det Ă€r “ytligt” med diskussion om nagellack, alla vill ju ha fina hĂ€nder pĂ„ sommaren nĂ€r dom slipper vantar…
  Mitt överlack tog slut och tycker inte att naglarna hĂ„ller lika bra utan det, dom gĂ„r dessutom av lĂ„ngt ner, sĂ„ trist…

  Reply
 • Jag vet, man mĂ„ste lacka ordentligt annars Ă„ker det av efter en dag. I alla fall för mig.

  Reply
 • Yes gĂ„r ej att ” fuska”….

  Reply