Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:52 | June 18, 2019

På event

Event-fylld dag igår. Först organiserade jag en frukost för ett bättre gäng tjejer.

Med gulliga Malin Gramer.

Och superstylisten Anna Hjerten, grymma affärskvinnan Gunilla von Platen och i bakgrunden Angelica Eldh.

Sedan var det dags att dra vidare för ett lunchevent med Zeina. Det var ett företag som ordnat ett cook-a-long med henne och det var så kul!

Allt var preppat, vi var i olika team och så blev det så här:

Jag vågade inte smaka på allt pga min (just nu) lite känsliga mage men det var så kul att laga mat ihop med alla dessa supermatlagningskvinnor. Så imponerad av Zeina.

Sedan hade jag en liten timme för mig själv på stan! Minns inte när jag bara “drog runt” utan plan mitt i veckan. Fyndade ett par Guccisneakers i Usedbys popup för 500:- och hittade en helt bedårande (väldigt D&G) kjol på H&M. De hade en helt sjuk rea. Bild kommer.

Sedan var det dags att ta hand om avkommor innan ny klänning åkte på och vi åkte iväg på middag till några riktiga superentreprenörer. Så kul och intressanta samtal om allt mellan himmel och jord. Vi satt uppe halva natten så jag är väl inte superpigg just nu, hehe.

Men solen skiner, jag ska träffa Mimmi som är hemma en snabbis från Spanien och fixa med ett härlig blogginlägg åt er.

KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “På event”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Trevlig blogg! Har noterat att du använder ordet ”bättre” då och då. I detta fall ”bättre gäng…..” Vad ligger bakom detta ordval? Bättre änvad? Tacksam för kommentar.

  Reply
 • Ja DET har nog rätt många reagerat på. Kanske bara är ett slarvigt uttryck som används i fel sammanhang, men det låter inte trevligt.
  Väldigt exkluderande.

  Reply
 • Det är bara ett uttryck. Jag har sagt så i hela mitt liv och är definitivt inte ensam om det. Det har ingenting att göra med “bättre än” någonting annat utan är ett uttryck som kan användas på precis allt “en bättre pasta, en bättre solstund, en bättre massage, ett bättre gäng, en bättre tur”.

  Ett uttryck för att något är bra, kul, härligt, mysigt. Inget komparativt adjektiv alltså. 🙂

  Reply
 • Tack fina Andrea för en fantastisk blogg som jag tittar in på varje dag (flera gånger om dagen) , den innehåller nästan allt som jag gillar inredning mode skönhetstips, du frågade om färg på klänning som du skall designa, turkos solklart, men ser på modellen att den tyvärr inte passar mig på grund av min figur, kanske kan det bli ytterligare 1 variant typ a-linje formad vore kul, en fråga den gröna toppen som Anna Hjerten bär, vilket märke är det ? Blev lite förälskad i både form och färg…. kram från damen i Luleå

  Reply
 • Åh Yvonne, jag vet faktiskt inte. Kolla på hennes instagram där kanske det står? Kram

  Reply