Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:00 | June 18, 2019

Slutspurten

Nu är det slutspurt på allt känns det som. Jag känner mig själv helt slut så det passar bra att det snart blir semester.

Men vem känner sig inte slut efter en lång vår, hets-maj och så ännu värre hets-juni? Det var faktiskt längesedan jag var så “färdig” men nästa onsdag blir det semester och då är det bara bloggen som jobbar vidare. Den tar aldrig semester och det vill jag inte att den ska göra heller. 😉

Snart ska jag berätta mer om förändringarna i bloggen också!

Men tills dess är det nu till att sy ihop säcken. Idag håller jag i ett event nu på morgonen, är deltagare på ett annat över lunch och sedan möte med ett företag som jag designar ett plagg för som kommer att släppas i höst. Vi finslipar nu på själva designen inför produktionsstart.

Så kul!

vandra

Men nästa torsdag tänker jag mig så här! Har fixat en ryggsäck som vi kan bära Isabella i, liknande den här som vi lånade:

Här var lilla Bellaboll bara åtta månader. Nu kan hon nog gå kortare stunder själv men en 2-3 timmars hike klarar hon inte. Så nu har jag fixat en sådan där ryggsäck, så nöjd haha.

Längtar! <3

KRAM


8 kommentarer8 kommentarer om “Slutspurten”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här