Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:43 | June 24, 2019

Tavla med italienkänsla

Häromkvällen fick vi upp den här härliga tavlan i hallen.

Jag säger “vi” men menar “jag”. 🙂

Cedric är inte superhändig med skruvdragare, lasermätare, plugg och bits och lyckades dessutom tappa tavlan rakt på mitt smalben med blodvite som följd. Efter det blev han entledigad och jag löste det hela själv… 

Men upp kom den. Älskar motivet. Det är By Malina-Malins bror som fotat och de har den här tavlan hängandes på sitt kontor. Jag blev lite kär i den i våras och nu är den här.

Jag får så härliga Italienvibbar av den och tänker på stunder på Sardinien, i Portofino och på Sicilien. 

Testade att styla med en aprikosfärgad kudde jag redan hade hemma sedan gammalt för att plocka upp tonen i parasollen i tavlan. Fick med en sur hund också. Hon har lite problem med grannens bygge och sitter mest och morrar vid ytterdörren när hon hör att de är igång. 

Sedan med grön kudde också för att plocka upp det gröna i tavlan men vet inte om det blev lika bra. Det är ju redan grönt i pallen.

// Aprikos kudde – Ceannis // Grön kudde – Chhaatwal & Jonsson // Orm-kudde – Jonathan Adler // Italientavla – Oak&Co// Sur hund – Jaxy the Jack Russel //

NU – förbereda för semester så att allt pappersarbete för företagen är under kontroll, börja packa min mastodontpackning, köra ett Barryspass och dricka min härliga proteinsmoothie.

HÄR hittar du fler bilder från hallen. 

Ha en härlig måndag!

KRAM

 


7 kommentarer7 kommentarer om “Tavla med italienkänsla”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Aprikosa kudden verkligen på kornet, den gröna, håller med är ngt med den som inte riktigt klaffar🤔
  Är väl flamingon på tavlan ???
  Eftersom jag bor i ett flamingo område har jag en sådan här, hämtade den från inramning i tors, kommer dit halv tolv 40 min promenad, den unga tjejen slår ut med armarna och säger men señora allt beställningsarbete kommer på kvällen, har jag fått den infon el. Ngn kristallkula att titta i Nix pix, bara och komma tillbaka på kvällen 4×45 min, men då både ringde dom och skickade meddelande att den var på plats…
  Lyckades få upp den själv medföljde ju inga öglor, men blev så bra….

  Reply
 • Ingrid jag älskar dina kommentarer😄, underbara!!!
  Och tavlan är riktigt härlig, väldigt mycket Italien, håller helt med där.

  Reply
 • Tusen tack, synd att jag inte videofilmades när jag satt på närmaste café och kokade av ilska, var glad att ingen tilltalade mig….

  Reply
 • Nu är det dags för Jaxy att göra ett sommarinlägg:)

  Reply
 • Hej

  Du skriver så bra och jag fick mej att gott skratt av texten om Jaxy, hon brukar ju smile så fint på varje foto hihi
  Jag hoppas du skriver en bok en dag. Tavlan är så fin, förstår att du föll för den
  Ska Jaxy med på semestern?
  Kram

  Reply
 • “Bra karl reder sig själv” fanns att läsa i mina skolböcker. I dag passar det allt bättre med “Bra tjej reder sig själv! ”
  En av mina söner kom för många år sedan hem från förskolan med ett konstaterande -Mamma, flickor kan inte skruva med skruvdragare… Jag-hmm, vem är det som använder den hemma hos oss? -Sonen-Det är du mamma…..

  Reply
 • Såå fin tavla som verkligen ger Italienvibbar. Får definitivt bli en resa till min favoritö Sicilien nästa år.
  Kram
  Anette

  Reply