Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:01 | June 25, 2019

I min väska del 1

Skrattade lite för mig själv på midsommar när jag tittade ner i väskan.

 

Vad ska man säga, gott och blandat? Solskydd til barn, hundmat, snutte, läppglans för stora och små, kollagen + mineraler, hårsnoddar, solglasögon och så plånboken. Allt man behöver. 😉

Min handväska brukar innehålla mer byggrelaterade prylar (tänk måttstock och skruvmejsel) men tjejernas lilla strandväska (de får dela) fick inför midsommar bli mer – eh – ska jag säga neutralt packad?

Apropå packad så är det här stora packningsdagen. I morgon bitti bär det av till Schweiz och som vanligt är det tusen saker som ska med. Det är nästan lite av en sport att få med så mycket som möjligt på given mängd resväskor. Men finns det en vilja finns det en väg!

KRAM


2 kommentarer2 kommentarer om “I min väska del 1”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Packning är alltid ett dilemma. Man tar med sig för mycket men det kanske är ett kvinnligt dilemma…haha.

    Reply
  • Välkommen till Schweiz
    Varmt är det, uppemot 40 grader i Valais t.ex

    Reply