Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:30 | June 27, 2019

Youtube, Så bäddar du fint

Här kommer klippet! Efter en dags uppladdning är vi på banan. 🙂

KRAM


4 kommentarer4 kommentarer om “Youtube, Så bäddar du fint”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SÅ vacker färg på överkastet…
  Köpte morgonrock i den färgen…

  Reply
 • Men vad kul med en liten tutorial 😀

  Reply
 • Men gud vilket bra klipp!

  Reply
 • Tack för fin inspiration! Kul också att du hade med en bäddning där du använder helt överkast. Det går lätt att hitta bilder på fina bäddningar med halvt/trefjärdedels överkast, men det finns inte alls många bilder på helt överkast! Jag funderar på hur jag ska bädda min gästsäng snyggt. Den används inte så ofta, så jag vill ha helt överkast för att skydda (de rena) sängkläderna. Jag önskar alltså fler sådana tips! 🙂

  Reply