Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:05 | June 29, 2019

Blommigt

Festkväll nummer ett igår. Uppe på berget i Villars med milsvid utsikt över dalen och bergen mittemot.

Jag mitt nöt glömde telefonen i bilen och lyckades med konststycket att inte ta en enda bild från den mysiga grillfesten. De hade på traditionellt “fira i bergen-vis” ställt ut höbalar med filtar på, det var joddel, lokalt vin och weiss wurst såklart. Just korv kanske inte är något jag äter jättemycket annars men är det en härlig weiss wurst från den lokala slaktaren så tackar jag inte nej. Men lite senap, mums!

Just klackar hade kanske inte behövts, hehe, men jag hade med mig de söta rosa ballerinorna så jag bytte till dem efter ett tag. Blommig klänning från Veronica Virta

Idag blir det poolhäng för mig och lilla Bella innan galakvällen ikväll. Cedric ska gå skolans hike men det tror jag blir för varmt för att ta med Isabella på. 35 grader och stillastående luft känns verkligen som 35 grader!

Kul att ni gillade Youtube-klippet. Jag har med all kamerautrustning här och tänkte försöka få ihop en rolig film om “alpinredning” när vi är tillbaka här i augusti. Vi åker ju till Sardinien på måndag, är det något ni vill se därifrån?

KRAM

 


5 kommentarer5 kommentarer om “Blommigt”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hej Andrea! Har precis blivit med trädgård. En längtan som varit så stor när hälsan inte varit ok och då det är svårt att resa utomlands. Jag skulle bli så glad om du från Sardinien kunde prata/ visa lite förslag på medelhavsträdgårdar. Hur kan jag få en sådan här hemma på västkusten utan att resa dit i verkligheten? Växter, krukor, möbler osv. Hoppas, hoppas på ett sådant inlägg🙏🏻

  Reply
 • Jag med, medelhavsträdgårdar vore perfekt och kul… Kan du göra något om det, Andrea?

  Reply
 • Älskar Sardinien❤, fast i sommar ska vi testa Menorca för första gången.
  KRAM

  Reply
 • Jag är intresserad av inredning och trädgård där ni bor? Blir det i Frankrike i år?

  Reply
 • 1, Uteplatser!
  2, Lokalt sommarmode! (Alltså ej stylat, bara från byn. Om det går.)
  3, Mat!
  🙂

  Reply