Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:56 | June 30, 2019

Alpinredning med svenskt touch

Er önskan min uppgift! 🙂

JĂ€ttekul med youtube-önskemĂ„l och trĂ€dgĂ„rdar och uteplatser. Vi kommer att vara pĂ„ Sardinien i tre veckor och jag vet redan nu flera trĂ€dgĂ„rdar som Ă€r helt magiska. BĂ„de vad gĂ€ller uteplatser men ocksĂ„ “det gröna”.

I huset dÀr vi bor finns en egen orto som ju bara Àr sÄ hÀrligt som jag ocksÄ tÀnkte visa.

HÀr Àr lite hÀrlig inspo frÄn vÄra kompisars lÀgenhet hÀr i Gstaad som jag tycker det gjort sÄ otroligt mysig med enkla medel. De fick Àrva massor av möbler frÄn den Àldre damen de köpte frÄn och sÄ blandat upp med lite svenskt och lite alpinredning,

alpinredning imedeen

JÀttefint att samla all ved under bÀnken sÄdÀr. BÄde praktiskt och visuellt snyggt.

KRAM


5 kommentarer5 kommentarer om “Alpinredning med svenskt touch”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns hÀr